Весільне відео – перший сімейний фільм про кохання

Весілля - це найбільш бажана і довгоочікувана подія практично для будь-якої дівчини. Цій події передують приємні турботи, пов'язані з вибором плаття і складанням меню для весільного банкету. Будуть витрачені чималі гроші і час для того, щоб ваше весілля було ідеальним і звичайно не хочеться, щоб із закінченням цього дня вся краса і розкіш торжества залишилися в минулому.

Варто окремо подбати і про організацію, як фото, так і відео зйомки вашого весілля. Фотографії - відмінне нагадування про події того дня, але вони не зможуть зберегти ні сказаних у той день тостів батьків, ні слів поздоровлень близьких і друзів. Відеозйомка ж не просто піймає окремі кадри - це буде повноцінний фільм про найщасливіший день у вашому житті, і відеограф стане режисером цього фільму. Звертайтеся до професійного оператора, який має достатній досвід роботи видео на свадьбу. Тоді ви зможете повністю покластися на нього і не переживати за результати його роботи.

Відеозйомка залишить вам на пам'ять кожний важливий і зворушливий момент, починаючи з хвилин, коли наречену забирає з рідного дому її коханий. У момент проголошення обіцянок молодят бути поруч все життя і піклуватися один про одного відеограф також буде поруч і зніме так, що, дивлячись на ці кадри згодом, ви будете завмирати від захвату і розчулення, згадувати з якими почуттями ви говорили ці слова. Отут будуть і спільні плани, а в потрібний момент оператор сконцентрується на великому плані ваших облич, щоб ще більш стали видні емоції і почуття. А в найважливіший момент, коли ви одягнете в знак свого міцного кохання обручки, оператор запам'ятає перший поцілунок уже чоловіка і дружини.

Гарні кадри будуть зняті і без участі молодих, але вони послужать ідеальним фоном - зйомка загального плану палацу одружень, подушечки з обручками або букет нареченої чудово доповнять зйомку, зроблять її більш насиченою, художньою. Урочистість весільної церемонії потім зміниться безпосередністю прогулянки. Отут оператор зможе запам'ятати вас природними і нескутими офіціозом. Відеозйомка прогулянки буде наповнена світлом, веселощами і радістю. Попадуться і комічні моменти, і моменти справжньої ніжності і тепла.

Гості і родичі зможуть залишити на пам'ять молодим невеликі відео-напуття і найкращі побажання, які залишаться в кадрах весільної відео-хроніки і будуть довго радувати молоду сімейну пару. Не відмовляйтеся від цього чудового подарунку собі улюбленою на довгі роки щасливого шлюбу!