Що почитати нареченій перед весіллям?

Що почитати нареченій перед весіллям?

Підготовка до весілля – надзвичайно виснажливий процес. І дуже часто, заглиблюючись у клопоти, зовсім забуває розслабитися. Якщо Ви любителька книг, то найкращим виходом із цієї ситуації для Вас стане читання улюбленого шедевру перед сном. Читаючи захоплюючий сюжет книги, ми мимоволі переносимося у казковий світ героїв і відходимо від буденних проблем.

Отже, що можна порекомендувати почитати юній нареченій перед весіллям?

Звичайно, це мають бути твори про кохання та ніжні стосунки. Але як же серед усього цього різноманіття вибрати дійсно кращі книги про кохання?

Класика - кращі книги про кохання уже написані

Для початку варто звернутися до класичної літератури. Адже класика залишається такою і перевершує “одноденні романи” за всіх часів. Чому ж так відбувається? Класика обов'язково наповнена відпрацьованістю і вірогідністю деталей. По класичній книзі можна вивчати епоху, у якій “жили” її герої, занурюватися в атмосферу тих подій, свідками яких вони були.

Кращі книги про кохання від найбільш романтичних авторів минулих епох

Про такі книги, як “Тріумфальна арка” Еріха Марії Ремарка, “Віднесені вітром” Маргарет Мітчелл або “Співаючі в терні” Коліна Маккалоу можна із упевненістю сказати, що це кращі книги про кохання! Читач неодмінно зануриться в усі переживання, які зазнають герої роману. Кращі книги про кохання привносять у повсякденне реальне життя дійсно масу емоцій, формують літературний смак. Після їхнього прочитання можна знаходитися під враженням ще дуже довгий час, і ці книги не набридають читачам.

Сучасні бестселери про кохання

І все-таки, ми пішли б проти істини, якби не згадали і сучасних авторів, чиє віртуозне перо повідало світу історії кохання, розлуки, пристрасті, горя і щастя. «P.S. Я люблю тебе» молодої письменниці Сесілії Ахерн – це історія, яку могла б розповісти тільки жінка. Безсумнівно, ця історія кохання гідна того, щоб її прочитати і пережити. «11 хвилин» Пауло Коельйо – незвичайна книга про кохання і пристрасть.

Світ книг – надзвичайно великий і захоплюючий. Пориньте у нього і насолодіться прочитаним сюжетом. Якщо у Вас немає цих книг вдома, не обов’язково бігти в книжкову крамницю, можна швидко скачати потрібний Вам шедер в електронному варіанті на сайті http://klubknig.ru.

Можливо, у вас є свої улюблені книги про це прекрасне і світле почуття. Ми були б раді, якби ви поділилися з нами враженнями про прочитане.