Love-story: озвучка відеоролика

Love-story: озвучка відеоролика

Чи любите ви дивитися німе кіно без звуку? Набагато цікавіше, якщо яскрава картинка супроводжується діалогами, музикою і шумами. Якщо Ви вирішили транслювати на власному весіллі, на великому екрані, для гостей lovestory, що являє собою відеоролик, який відображає Вашу історію знайомства та кохання, то подбайте не тільки про якісний сюжет, але й професійну озвучу. Так глядачі краще зможуть поринути в романтичну атмосферу Вашого кохання і зрозуміти всі моменти, які відбуваються на відео. За всією цією звуковою різноманітністю стоїть робота звукорежисерів, дикторів, і т.д.

Робота з озвучення відеоматеріалу

Озвучування служить для звукового оформлення відеороликів, а також кіно, мультимедійних презентацій і анімації. Голосове озвучування візуального ряду або озвучення відеоматеріалу одним або кількома акторами або дикторами може проводитися дублюванням, закадровим голосовим супроводом або синхронним озвучуванням відеороликів.

Закадровий голосовий супровід використовується для подання місця дії, героїв і коментаря на події. Від дикторського виконання буде залежати, наскільки яскраво і цікаво звучить ролик, воно може визначити ставлення глядача до зображення.

При звуковому оформленні візуального ряду створюються музичне і шумове оформлення, підбираються спецефекти і музика до відеоряду. Професійне поєднання цих компонентів виробляє синергетичний ефект.

Деякі голоси більше підходять для озвучування художніх фільмів, інші-технічних текстів і т.д.

Нічого так не виділяє відеоролик і не підкреслює його оригінальність підходяща до нього за настроєм музика.

Якщо у Вас є готове відео love story і підібрана музика для відеоролика, то основним завданням озвучування стає вибір «правильного» голосу (жіночого або чоловічого), його накладання і пожвавлення відбувається на екрані звуковими спецефектами. Шумові ефекти, які покликані зробити картинку більш динамічною не повинні відтіняти смислову сторону сюжету. Якщо Вам потрібен Ставрополь диктор, то відвідайте сайт insound.com.ua. Справжні професіонали зроблять якісну озвучку Вашого відеоматеріалу!