Весільний торт і ресторан: організаційні моменти

Весільний торт і ресторан: організаційні моменти

Весільний торт обов’язково повинен бути на вашому святі. Звичайно, місце проведення святкового застілля прямо залежить від грошових можливостей і кількості гостей. В цій статті ми розповімо вам, на які організаційні моменти слід звертати увагу при виборі ресторану і торту.

Ні для кого не секрет, що хороший заклад слід замовляти за пів року, а в літню пору – за 9-10 місяців. У гарних ресторанах менеджер допоможе скласти хороше весільне меню. В будь-якому випадку пам’ятайте, що на кожну дорослу людину повинно бути приблизно по 1 кілограму їжі. Гостям буде незатишно, якщо в розпал весілля стіл раптом спорожніє. Запасіться, насамперед , салатами і закусками. Гаряче і гарнір до нього - не менш 500 грам. А так само весільне меню повинне містити в собі фрукти і теплі закуски.

Якщо весільне меню обрано, то продумайте як будуть стояти столи. Розташування у формі букви "П" - в центрі молодята, з боків з однієї сторони гості нареченої, з іншого боку - нареченого. Якщо гостей багато, більше ста чоловік, краще розставити столи буквою "Ш". Якщо ж, навпаки, мало, то буквою "Т".

Вибір торту обмежується тільки польотом вашої фантазії. Якщо Ви визначилися з формою торта, кількістю ярусів на ньому, то варто вибрати наповнювач. Влітку є ризик, що крем зіпсується. Зберігати головний десерт свята потрібно в холодильнику. Тому обов’язково обговоріть цей момент з менеджером ресторану. Вони обов’язково повинні виділити для вас місце в холодильнику. Дуже часто в закладах для таких випадків виділяється окремий холодильник. Марка немає значення. Це можуть бути холодильники АТЛАНТ і холодильники більш бюджетного виробника, головне – щоб все працювало справно.

Термін зберігання таких тортів 72 години. Зараз популярні торти, покриті мастикою або марципаном. Виглядають цікаво і добре зберігаються. Прикраси з мастики не течуть і не псуються в жарку погоду.

Солодкого вам весілля!