Як скласти ідеальне весільне меню?

Як скласти ідеальне меню?

Кожне весілля є унікальним і шаблонним одночасно. Унікальності йому надають молодята своєю індивідуальністю і особливістю, а от шаблонність - це стандартний набір процедур та обрядів. Як правило, після усіх урочистостей починається весільний бенкет. Підготовці до бенкету слід приділяти не менше уваги, ніж вибору весільного плаття, адже більшість гостей прийдуть привітати вас саме на бенкет. Застілля - дуже важлива частина свята. Щоб після вашого весілля залишилися хороші спогади, потрібно не тільки розвеселити гостей, але й смачно їх нагодувати. Професіонали весільної індустрії стверджують, що існує декілька простих правил, дотримання яких допоможе вам це зробити.

Більша частина запрошених гостей - це близькі вам люди, смакові вподобання яких ви добре знаєте. Якщо у вашого брата алергія на цитрусові, подруга ненавидить гриби, а троюрідна тітка не їсть рибу, то й нема чого замовляти такі страви. Вибирайте ті продукти, які їдять всі або замовляйте різноманітне меню, щоб кожен міг щось знайти для себе смачненьке.

Якщо хочете уникнути проблем з весільним меню, то перш ніж складати його сходіть в той ресторан, де будете святкувати весілля, і спробуйте страви.

Як скласти ідеальне меню?

Краще більше, ніж менше, або багато їжі не буває. Ресторанні порції можуть бути різними. Ти ніколи не знаєш, яку саме порцію принесуть, тому замовляти варто з запасом. Знайти кількість грамів в меню буває непросто. Деякі ресторани взагалі пишуть вагу кожного з інгредієнтів окремо (наприклад, кріп - 2 грами). Тому краще обговоріть порції самі в розрахунку 300 грам кожного салату на жінку, 400 грам - на чоловіка, і в тих же пропорціях - гаряче. Якщо ви думаєте, що цього багато, то ви помиляєтеся. Весілля буде тривати не одну годину, а їсти гості будуть постійно. Прислухайтеся до порад адміністратора закладу, ця людина, напевне, знає, скільки порцій потрібно замовляти.